Je kultúrny kapitál atribútom ľudských zdrojov? - Csámpai, Otto
Teoretické úvahy P. Bourdieua a A. Gouldnera o podstate kultúrneho kapitálu. Pohľad na kultúrny kapitál v sociologickej teórii. Hapitus (prostredie, sociálna skupina, štýl života) ako prejav schopnosti produkovať symbolický kapitál. Elita a moc. Mocenská elita.