Česká ekonomika už vôbec nie je len česká - Michl, Aleš
Vplyv globalizácie na českú ekonomiku. Agentúra A.T.Kearney vo svojej štúdii zoradila štáty podľa stupňa prepojenia so svetom. Sledovala prepojenie v oblastiach: ekonomické prepojenie, miera technologickej prepojenosti, pohyby osôb a miera politickej angažovanosti vo svetovom dianí.