Benchmark - nový fenomén, alebo nevyhnutnosť
Vymedzenie pojmu benchmarking. Finančné ukazovatele podľa OKEČ v elektronickej forme v internetovskej aplikácii Slovenskej ratingovej agentúry, a.s. v údajovej základni benchmarkovej aplikácie za roky 1994 -2002. Popis štruktúry a obsahu údajovej základne.