Přeměny obchodních společností v České republice po novele obchodního zákoníku - Šebestíková, Viola
Zamyslenie nad novelou obchodného zákonníka vo vzťahu k obchodným spoločnostiam, so zameraním na základné charakteristiky a odlišnosti premien obchodných spoločností a na jeho dopad na súvisiace zákony, osobitne zákon o účtovníctve.