Leasing z pohledu mezinárodních účetních standardů - Vyskupová, Hana
Klasifikácia prenájmu podľa štandardu IAS 17. Niektoré pojmy definované štandardom IAS 17. Účtovanie finančného leasingu u nájomcov a prenajímateľov. Účtovanie operatívnych prenájmov. Metóda pólenia intervalu.