Vplyv spôsobu kalkulácie nákladov na určovanie rezerv v životnom poistení - Bilíková, Mária, 1951-
Nárast významu životného poistenia na Slovensku. Náklady v životnom poistení. Poistné rezervy. Kalkulácia pre modelový produkt.