Výuka manažerského účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze - Wagner, Jaroslav
Vývoj obsahového zamerania výučby manažérskeho účtovníctva na VŠE v Prahe. Ciele výučby a štruktúra vyučovacích predmetov. Forma výučby a zaistenie učebnými pomôckami. Hodnotenie znalostí a prípravy študentov.