Determinanty a obsah stratégie ekonomického systému SR - Kosorín, František
Funkcia ekonomického systému SR a jeho štruktúra. Prístupy k formovaniu obsahu stratégie ekonomického systému. Hlavné súvislosti formovania stratégie ekonomiky. Hlavné činitele stratégie ekonomiky. Výsledný model národohospodárskej stratégie.