10. ročník Stredných hodnôt finančných ukazovateľov. . . - Šnircová, Jana, 1971-
Recenzia na publikáciu "Stredné hodnoty finančných ukazovateľov ekonomických činností v Slovenskej republike za rok 2002". Desiaty ročník publikácie vydala firma Infin.