Manažment kvality a ISO normy (Esej) - Pravda, Robert
Úvod do problematiky normy kvality. Predmet medzinárodnej normy ISO 9000:2001, ktorá stanovuje požiadavky na systém manažérstva kvality. Systém manažérstva kvality. Zodpovednosť manažmentu. Manažérstvo zdrojov. Realizácia produktu. Meranie analýza a zlepšovanie.