Môžem, ale nechcem - Dolgoš, Ľubomír
Aj keď Protimonopolný úrad potvrdil dominanciu Slovnaftu, jeho postoj k vysokým cenám pohonných látok ako aj v iných prípadoch pomáha Slovnaftu upevniť si dominantné postavenie na trhu. Pritom zákon o ochrane hospodárskej súťaže prikazuje konať v prospech spotrebiteľa.