Posudzovanie otázok životného prostredia pri audite účtovnej závierky v kontexte právnej úpravy auditu na Slovensku - Kareš, Ladislav
Prezentácia nového prístupu k posudzovaniu otázok životného prostredia pri audite účtovnej závierky. Návod na aplikáciu otázok životného prostredia v kontexte poznania účtovnej jednotky a v kontexte zhodnotenia rizika a internej kontroly. Návod na aplikáciu otázok životného prostredia v kontexte posudzovania zákonov a predpisov pri audite účtovnej závierky. Pojem environmentálny audit.