Trojvrstvová a iné metódy financovania strát - Starečková, Anna
Riziká podnikateľských subjektov mnohokrát vedú k strate. Na krytie jej následkov musia nájsť dostupné prostriedky. Modely krytia strát. Trojvrstvová metódy financovania. Ďalšie metódy a modely pre krytie strát.