Predstratové financovanie straty firmy za účasti zabezpečovacieho fondu - Pinda, Ľudovít, 1958-
Analýza zabezpečovacích fondov ako ďalšej možnej alternatívy predstratového financovania. Dôvod na založenie a využitie zabezpečovacích fondov.