Rozvoj čínskej ekonomiky a všestranné budovanie pomerne bohatej spoločnosti - Zhongpo, Huang
Vystúpenie J.E. Huang Zhongpo veľvyslanca ČĽR v SR v Klube ekonómov EU v Bratislave v diskusii o čínskej ekonomike. Ekonomický rozvoj Číny, prijatie stratégie "Troch krokov". Čína dosiahla prvé dva z Troch krokov v stratégii modernizácie Číny. Strednodobý a dlhodobý rozvojový plán Tretieho kroku je všestranne vybudovať pomerne bohatú spoločnosť. Faktory, ktoré podporujú hospodársky rast Číny.