[Podnikanie] - Baťo, Rado
Z obsahu: Pionieri ponovembrového podnikania sú k prostrediu kritickejší. Podnikatelia - Optimisti a Pesimisti - ich názory na otázky okolo podnikania. Optimistom viac prekáža daň z príjmov, Pesimistom zasa inflácia a zmeny zákonov. Najväčšou prekážkou pre podnikanie je odvodové zaťaženie. Pôžičky od rodiny ustupujú, čaká sa viac od bánk (úvery). Malý biznis sa spolieha na ľudí.