Liberálny systém podnikania penzijných fondov - Chovancová, Božena
Podnikanie penzijných fondov. Investičné limity a pravidlá obozretného podnikania pre penzijné fondy vo svete: USA a Európa. Očakávaná liberalizácia podnikania penzijných fondov v rámci EÚ. Pravidlá obozretného investovania.