V únii hrozí predĺženie dôchodkového veku na 65 rokov a viac - Ragáčová, Katarína
Faktory vplývajúce negatívne na tvorbu dôchodkov v priebežnom pilieri. Vplyv dôchodkového veku, nezamestnanosti a demografie na dôchodkové náklady v Európskej únii. Predpoklad predĺženia dôchodkového veku na 65 rokov.