Štátne sociálne dávky a ich uplatňovanie - Barinková, Milena
Pojem štátne sociálne dávky. Základné znaky sústavy štátnych sociálnych dávok. Uplatnenie nárokov na sociálne dávky a ich výška. Ilustračné príklady.