Význam participácie v systéme odmeňovania zamestnancov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Kvalita ľudských zdrojov ako jedna z rozhodujúcich podmienok úspešného podnikania. Pojem participácia. Hmotná a nehmotná participácia. Príčiny a podmienky pre posilňovanie participatívnych tendencií v odmeňovaní. Formy hmotnej participácie.