Přijetí na americké vysoké školy a standardizované testování - Ripková, Hana
Problematika prijímania študentov na americké vysoké školy. Pestrosť a priestupnosť amerického modelu vysokoškolského systému. Historický prehľad amerického vysokého školstva. Štandardizované testovanie. Porovnanie študijnej cesty českého a amerického študenta.