Trend Top v priemysle
Analýzy. Strojárstvo. Elektrotechnika. Sieťové odvetvia. Ťažba. Hutníctvo. Chémia a farmaceutika. Spracovanie dreva a papierenstvo. Polygrafia. Textil, odevy, obuv. Potravinárstvo. Sklárstvo. Výroba stavebných látok.