Stratégia partnerstva Svetovej banky so Slovenskom - Kuruc, Radko
Svetová banka schválila Stratégiu partnerstva pre Slovensko na obdobie rokov 2005 až 2007. Pomoc formou úverov, technickej pomoci a analytickej činnosti. Priority novej stratégie Svetovej banky.