Nedeterministické úlohy vícekriteriálního rozhodování - Bauerová, Danuše
Neurčitosť reálnych rozhodovacích situácií. Fuzzy metódy a stochastické metódy. Dve fázy metód viackriteriálneho rozhodovania. Základné klady a nedostatky stochastického a fuzzy rozhodovania. Usporiadanie fuzzy čísel.