Sociálno-ekonomická situácia slovenských domácností vo svetle vstupu SR do EÚ - Azudová, Ľubica
Dopad ekonomických zmien na sociálnu oblasť SR. Stratifikácia spoločnosti. Sociálno-priestorová diferenciácia, ktorá má charakter sociálnych nerovností v individuálnej a rodinnej podobe. Profilovanie rôznych skupín domácností. Vývoj a štruktúra peňažných príjmov domácností. Profilovanie mzdovej štruktúry na Slovensku. Faktory vplývajúce na životnú situáciu jednotlivcov a domácností po vstupe SR do EÚ.