Komoditné futures aj u nás - Kuruc, Radko
Na základe zmluvy o spolupráci medzi Komoditnou burzou Bratislava a Budapest Commodity Exchange budú môcť slovenské subjekty od decembra 2004 obchodovať s komoditnými futuritami na maďarskej BCE. Ďalšie údaje o zmluve. Charakteristika BCE a KBB.