Dalibor Kačmář: Programujeme Net Aplikace - Polášek, Ivan
Recenzovaná publikácia oboznamuje čitateľov nielen s modernou NET, ASP.NET a ADO.NET, ale aj s novým programovacím jazykom C# a vývojovým prostredím Visual Studio Net. Publikácia je prínosom nielen pre programátorov, ale aj pre učiteľov a študentov informatiky.