Tridsaťpäť hodín v týždni ? Zabudnite ! - Kráľ, Daniel
Sťahovanie firiem do krajín s lacnejšou pracovnou silou. Preferované krajiny východnej Európy a Ázie.Obyvatelia západnej Európy ako drahá pracovná sila. 35 hodinový pracovný čas v týždni a pracovné príležitosti v západnej Európe. Nové praktiky zamestnávateľov. Predĺženie pracovného času bez zvýšenia mzdy. Rokovanie Európskej komisie o pozmenení zákona o pracovnom čase. Ročná pracovná doba v krajinách EÚ a v zámorí.