Optimalizačný prístup k formovaniu hospodárskej politiky na základe ekonometrického modelu - Ištvániková, Adriana, 1971-
Použitie ekonometrického modelu na názorné vysvetlenie princípu formulácie a riešenia optimalizačného prístupu k formovaniu makroekonomickej politiky.