Stratégia rozvoja slovenského priemyslu a jej dopad na priemyselnú politiku so zohľadnením prípravy na vstup do EÚ - Rosenberg, Miloslav
Ciele a základné princípy priemyselnej politiky SR. Konkurencieschopnosť priemyslu SR - podmienka integrácie do EÚ. Vývoj priemyslu SR do roku 2004 podľa jednotlivých odvetví. Strojársky priemysel, elektrotechnický priemysel, chemický a farmaceutický priemysel, drevársky, nábytkársky a celulózovo - papierenský priemysel, ľahký priemysel - silné a slabé stránky jednotlivých odvetví.