Porušenie arbitráže medzi EUR a USD a obchodná bilania SR - Ivaničová, Zlatica
Normalizácia vývojových tendencií kurzov SKK/EUR, SKK/USD a USD/EUR. Vývoj vývozu a dovozu v SR. Analýza vplyvu EUR a USD na obchodnú bilanciu v rokoch 1999 a 2000.