Zaujímavé inovácie platobných kariet - Kuruc, Radko
Členské banky Visa ponúkajú platobné karty so vzhľadom navrnutým majiteľom karty. Mastercard vytvoril kartu, ktorá má klasický tvar a v strede dieru, aby ju bolo možné použiť v počítači. Popis.