Podnikanie vo svete - Bačišin, Vladimír
Správa Svetovej banky - Doing Business 2005.Slovenská republika ako jeden zo svetových reformátorov investičného prostredia.Podmienky podnikania na Slovensku. Úroveň príjmov obyvateľstva ovplyvňujúca štart podnikania. Ekonomika Európy a strednej Ázie.Trinásť ďalších krajín na zozname analýz Doing Business. Uvoľňovanie bariér podnikania a zvýšenie ekonomického rastu. Reformy a podnikanie. 20 najlepších ekonomík v oblasti podpory a uľahčenia podmienok pre podnikanie.