Očakávaný vývoj ekonomiky v SR - Bačišin, Vladimír
Analýza slovenskej ekonomiky v r. 2003 s výhľadom na r. 2004. Finančná a rozpočtová politika zameraná na ciele súvisiace s integráciou SR do Európskej únie a s prijatím spoločnej meny. Reformy a makroekonomická stabilita. Posilňovanie koruny vo vzťahu k voľne vymeniteľným menám. Predpokladaný rast hrubého domáceho produktu v závislosti od mierneho rastu reálnych príjmov.