Dizertačná práca: Účtovný informačný systém poisťovne z hľadiska národnej a nadnárodnej úpravy - Juhászová, Zuzana, 1970-
Cieľom dizertačnej práce bolo analyzovať účtovný informačný systém poisťovne, posúdiť úroveň harmonizácie národnej legislatívnej úpravy poisťovníctva s nadnárodnou a načrtnúť smer ďalšieho vývoja.