Tvorba značky - Lalíková, Lucia
Pojem značka vs. ochranná známka. Rozhodovanie o značke v podniku. Vytváranie mien výrobkov - hlavný problém výrobkovej stratégie. Rozhodovanie o stratégii a premiestnení značky. Hodnotenie obchodnej značky. Hlavné kategórie hodnoty značky: znalosť značky, vnímaná kvalita, vernosť k značke, asociácie spojené so značkou.