Strukturální fondy Evropské unie - Beranová, Petra
Hospodárska a sociálna súdržnosť Európskej únie. Princípy štrukturálnej politiky. Charakteristika štrukturálnych fondov. Formy pomoci zo štrukturálnych fondov. Štrukturálna a regionálna politika EÚ. Realizačné postupy. Inštitucionálne zabezpečenie využívania prostriedkov zo štrukturálnych fondov v Českej republike. Súčasný stav prípravy na čerpanie prostriedkov zo štrukturálnych fondov a príprava projektu.