Jak řídí své zaměstnance úspěšné společnosti ? - Čábelová, Lenka
Štúdia PayWell 2004 - Personálny controlling - analyzujúca stratégiu riadenia ľudských zdrojov spoločností v Českej republike. Výsledky štúdie. Charakteristika najúspešnejších spoločností. Porovnanie priorít personálnych oddelení v r. 1999 a 2004.