Globalizace a marketing - realita a mýty - Světlík, Jaroslav
Prejavy globalizácie v oblasti marketingu. Globálne segmenty zákazníkov. Globálne médiá. Konvergencia spotreby a potrieb. Štandardizácia reklamy. Globálne značky.