E-mail - marketingový nástroj komunikace - Brodský, Zdeněk
E-mail ako prostriedok marketingovej komunikácie. Dôležitosť vhodne zvolenej e-mailovej adresy. Komunikácia so zákazníkmi. Riešenie problémov virtuálnou cestou. Možné riziká pri e-mailovej komunikácii.