Spolupráce finančních ombudsmanů v Evropě - Hornychová, Zuzana
Princíp fungovania mimosúdnych riešení sporov vo finančnej oblasti v Európskom hospodárskom priestore. Pozície ombudsmana v európskych krajinách. Český finančný arbiter rokuje o zapojení do činnosti FIN-NET, čo znamená Cross-border out-of- court complains network for financial services. Dohoda o cezhraničnej spolupráci členov FIN-NET. Inštitúcie pre mimosúdne riešenie sporov.