Financie
Banky na Slovensku a vo svete. Úvery. Platobné karty. Zadlženie domácností. Poisťovne v strednej Európe. Životné poistenie. Neživotné poistenie. Dôchodková reforma. Doplnkové dôchodkové poistenie. Faktoring. Lízing. Kapitálový trh na Slovensku a vo svete. Asset management v SR. Hedge fondy. Komoditné trhy.