Dopady krize ve finanční oblasti - Šístek, Václav
Zásady pre krízové riadenie firmy. Úloha krízového manažmentu. Vybrané ukazovatele krízovej situácie. Kríza likvidity. Kríza solventnosti a stability. Štruktúra kapitálu a miera zadĺženosti. Komplexné (syntetické) ukazovatele. Pohľadávky a záväzky.