Cesta k efektivní správě informací - Fleissig, Stanislav
Content management system (CMS) znamená systém pre správu obsahu a je veľakrát chápaný len ako Web content management system (WCMS), čo je nástroj pre tvorbu a správu webových prezentácií a webového obsahu. Jedna z definícií CMS znie: Softvér, ktorý poskytuje sadu nástrojov a procesov na riadenie akéhokoľvek typu obsahu vo všetkých etapách životného cyklu, od vytvorenia po archiváciu. CMS ako konkurenčná výhoda. Manažment znalostí.