Business intelligence a druhá vlna CRM - Chuchvalcová, Jana
Aplikácie spoločnosti Oracle pomáhajú analyzovať a riadiť ziskovosť firiem, podporovať plánovanie a rozpočtovanie, či podporovať zavádzanie podnikovej stratégie. Rozhovor s generálnym riaditeľom Oracle Czech o možnostiach ako tieto riešenia využiť v bankovom a finančnom sektore. Ponuka v riešení v oblasti vzťahu so zákazníkom. Implementácie CRM systémov. BI - Business Intelligence je nástroj pre strategický a operatívny reporting a pre dodávku informácií pre strategické a operatívne riadenie firiem.