Poznanie a využívanie princípov TQM a EFQM modelu výnimočnosti v malých a stredných podnikoch v SR - Paulová, Iveta
Prieskum uplatňovania metód zvyšovania konkurencieschopnosti organizácie. Zisťovanie závislosti medzi uplatňovaním a poznatkami vybraných metód TQM a EFQM v stredných a malých organizáciách.