Kolokvium: "Rozšírenie Európskej únie - možnosti a dôsledky pre sektor poľnohospodárstva a priemyslu" - Buday, Štefan
Informácia o kolokviu, konanom vo Francúzsku (Dijon - Cluny), 24. - 25. mája 2004, na ktorom sa zúčastnili autori tochto príspevku.