Výsledky hospodárenia právnických osôb podľa horších (skupina ceny pôdy 1-15) a lepších (skupina ceny pôdy 16-20) podmienok v štruktúre vybraných základných ekonomických, finančných a naturálnych ukazovateľov za rok 2001 a 2002 podľa zisťovania výberového súboru Informačnej siete poľnohospodárskeho účtovníctva v SR
Charakteristika výberového súboru ISPÚ SR za právnické osoby v r. 2001 a 2002. Majetok a kapitál. Štruktúra výnosov. Štruktúra tržieb za predaj vlastných výrobkov a služieb. Štruktúra nákladov. Vybrané variabilné a režijné náklady. Štruktúra hospodárskeho výsledku. Pracovné sily a mzdy. Bilancia poskytnutých dotácií v r. 2002. Hektárové výnosy hlavných plodín. Úžitkovosť v živočíšnej výrobe.