Svetový summit o trvalo udržateľnom rozvoji Johannesburg 2002 - Huba, Mikuláš
Porovnanie svetového summitu o TUR /2002 v Johannesburgu/ so summitom Zeme /1992 v Rio de Janeiro/. Prehľadné hodnotenie Implementačného plánu : Eliminácia chudoby, voda a sanitácia, poľnohospodárstvo a rybolov, životné prostredie, energia. Kľúčové iniciatívy a dobrovoľné záväzky zverejnené v Johannesburgu.