Európska únia v kocke - Lacika, Ján
Dlhodobý proces európskej integrácie. Tri piliere Európskej únie. Inštitúcie EÚ. Vlajka a hymna EÚ. 9. máj - Deň Európy. Euro, eurobankovky. Z histórie vzniku Európy.